moshaverrkhob
moshaverrkhob

افسردگي در انواع مختلف است:

خفيف
متوسط
شديد
طبقه بندي
طبقه بندي دقيق و طبقه بندي افسردگي بستگي به عوامل متعددي دارد.

اين شامل نشانه هايي است كه در شما ظاهر مي شود، شدت آن و اين كه كدام علائم در شما ظاهر مي شود، مهم هستند.

برخي از انواع اختلال افسردگي مي توانند جهشي در شدت علائم شما ايجاد كنند.

بسياري از افرادي كه اطلاعات كمتري در مورد افسردگي دارند احتمالا شگفت زده خواهند شد تا ببينند كه بيماري چه مي تواند باشد.

مردم اغلب فكر مي كنند افسردگي به معناي “احساس بد” يا “احساس غم” است.

آنها نمي دانند كه افسردگي مي تواند فردي را از تصميم ساده اي منصرف كند، بيست ساعت در شبانه روز بخوابد، يا بدون علت گريه كند و نتواند متوقفش كند.

آشنايي با علائم افسردگي براي همه مهم است.


نشانه افسردگي خفيف و شديد را شناسايي كنيم - مورد تاييد
نشانه هاي رايج كه به عنوان علائم هشدار دهنده افسردگي در نظر گرفته مي شوند مي توانند سبب برخي ديگر از اختلالات رواني باشند، عبارتند از:

۱-تغييرات در سطح انرژي يا فعاليت
كاهش انرژي:
اين اولين علامت است و تشخيص آن بسيار ساده است.

به طور خلاصه، به اين معني است كه شما تا هفته گذشته يا ماه گذشته انرژي نداشته ايد.

خسته نيستيد، اما انرژي كمتر از آنچه شما استفاده مي كنيد داريد.

خستگي:
افسردگي مي تواند باعث خستگي فيزيكي شود.

شما مجبور به خواب و استراحت نيستيد، و حتي بعد از خوابيدن در صبح احساس خستگي مي كنيد.

چرت زدن، كشيدن بدن به طرف مقابل نشانه هاي خستگي هستند.

شهوت و بي حوصلگي:
فردي كه افسردگي دارد ممكن است غيرعادي و خواب آلود باشد.

ممكن است ساعت ها بدون هيچ كاري روي صندلي نشسته و به چيزي واكنش نشان نشان ندهد، اما علاقه مند به انجام هر كاري نيست و از لحاظ جسمي سنگين است.

فعاليت كاهش يافته: اين ممكن است به دليل كاهش انرژي، خستگي، از دست رفتن اشتها يا مستقل از اين عوارض باشد.

با اين حال، اگر سطح فعاليت طبيعي افراد شروع به كم شدن مي كند، اين ممكن است نشانه اي از افسردگي باشد.

بي خوابي يا خواب آلودگي:
دراز كشيدن، اما بيدار و نگران بودن، ناتواني در استراحت، احساس تنش و يا افكار مختلف، يك سركشي و بي خوابي است.

منبع:كانون مشاوران ايران-نشانه افسردگي خفيف و شديد را شناسايي كنيم – مورد تاييد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/4/23  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

نشانه هاي افسردگي پنهان چه چيزهايي مي باشد؟ يكي از شايع ترين بيماري هاي روحي و رواني، افسردگي مي باشد كه برخي از افراد به خاطر مسائل فرهنگي و ترس از انگ خوردن يا از دست دادن موقعيت شغلي، سعي در مخفي كردن افسردگي شان از ديگران دارند در صورتي كه اين اختلال به موقع شناسايي نشود و مورد درمان قرار نگيرد ممكن است منجر به خودكشي فرد شود.

افسردگي شديد شامل علائمي مانند احساس غم و اندوه، لذت نبردن از چيزها، كناره گيري از ديگران و غيره مي باشد، متاسفانه افرادي كه به افسردگي پنهان مبتلا مي شوند ممكن از وجود آن آگاه نباشند زيرا افسردگي پنهان به سختي تشخيص داده مي شود و از نظر ظاهري نيز كاملا متفاوت با آن چه در درونتان مي گذرد، نشان داده مي شود.

با توجه به اين كه درمان افسردگي از اهميت بسياري برخودار است و باعث بهبود عملكرد اجتماعي، جلوگيري از شديد شدن بيماري و آسيب مغزي مي شود در اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم تا با موضوع افسردگي پنهان آشنا شده و برخي از نشانه هاي آن را مورد بررسي قرار دهيم.

افسردگي پنهان چيست؟
به طور معمول افرادي كه به افسردگي مبتلا هستند به راحتي قابل شناسايي مي باشند زيرا علائم و نشانه هاي زير به طور واضح در آن ها نشان داده مي شود:

در بسياري از اوقات در خود فرورفته، ناراحت، غمگين و بي حوصله هستند و پرخاشگري مي كنند.
در ميان صحبت هايشان باورهاي منفي در مورد خود، ديگران و آينده دارند و اين مسئله به خوبي نشان داده مي شود.
در عمل به خاطر احساس نااميدي فراگير مي تواند از هر چيزي دست بكشند و ديگر براي رسيدن به هدفشان تلاش نكنند.
تعاملات خود را محدود كرده و منزوي مي شوند.
افرادي كه به افسردگي پنهان مبتلا مي شوند اوضاع كاملا متفاوت مي باشد و نمي توان به راحتي از روي ظاهرشان متوجه افسردگي شد، زيرا ممكن است در گروه، افرادي اجتماعي و برون گرا باشند و آن ها به صورت ماهرانه احساسات واقعي شان را پنهان مي كنند و نمي توان افسردگي آن ها را به راحتي تشخيص داد.

علائم و نشانه افسردگي پنهان
گاهي اوقات ممكن است نشانه هاي افسردگي در افراد به صورتي باشد كه پنهان باقي بماند كه در ادامه اين مقاله به بررسي اين نشانه ها و علائم افسردگي پنهان مي پردازيم:

شاد و اجتماعي بودن در عين پنهان كردن بيماري
به طور معمول افرادي كه به افسردگي پنهان دچار هستند، ممكن است به خاطر ترس و شرم سعي كنند بيماري شان را از ديگران مخفي كنند و بر اساس مطالبي كه بيان شد اين افراد ممكن است كاملا برون گرا، اجتماعي يا شوخ طبع باشند و با ديگران معاشرت خوبي داشته باشند . به طور كلي شخصي كه به افسردگي پنهان مبتلا مي شود مي تواند احساسات خود را به صورت ماهرانه از ديگران مخفي كند.

نياز به التيام زخم ها و ترس هاي قديمي
ممكن است اين افراد ترس ها و يا رنج هاي عاطفي دردناك و درمان نشده اي در زمان گذشته داشته باشند كه نياز به درمان داشته باشد اما تمايل ندارند در مورد رنج ها و بيماري هايشان با ديگران صحبت كنند و به درمان آن ها بپردازند.

اين افراد در ظاهر شاد هستند و اعتماد به نفس بسيار زيادي دارند به همين دليل افسردگي خود را ناديده مي گيرند و براي درمان آن هيچ اقدامي انجام نمي دهند. در اين خصوص افكار فلسفي در مورد مفهوم مرگ و زندگي شخص مبتلا به افسردگي پنهان، باعث مي شود تا در برخي از اوقات افراد تا مرز خودكشي يا اقدام به آن پيش بروند.

اختلالات خوردن از علائم افسردگي پنهان
در صورتي كه فرد دچار عادت هاي غيرطبيعي در غذاخوردن و هم چنين تغييرات اشتها مانند افزايش يا كاهش ناگهاني اشتها شود مي توان آن را نشانه اي از علائم افسردگي پنهان در نظر گرفت در اين شرايط با مراجعه به پزشك مي توان مشكل را برطرف كنيد.

برخي از افراد براي رهايي از غم و اندوه به نوشيدن الكل روي مي آورند كه اين مسئله بايد مورد توجه و بررسي قرار گيرد و فرد مورد درمان قرار گرفته تا به خاطر افسردگي به الكل وابسته نشود.

منبع:كانون مشاوران ايران-افسردگي پنهان| نشانه هاي افسردگي پنهان كه نمي دانيد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/10/3  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

افسردگي در جوانان | علل، نشانه ها و راه هاي مقابله

يكي از دوره هاي مهم و حساس زندگي، جواني مي باشد اگر جوانان در اين مرحله از زندگي شان دچار يكي از انواع افسردگي شوند ممكن است با آسيب هاي بسياري رو به رو شوند و افسردگي تاثيرات نامطلوبي بر روي بهداشت جسمي و رواني آن ها مي گذارد.

در دوره جواني آن ها سرشار از اميد و نشاط هستند و در صورتي كه با موانع زياد و شكست هاي فراواني رو به رو شوند اميدهاي آن ها از دست مي رود و به افسردگي دچار مي شوند، گاهي اوقات والدين نشانه ها و علائم افسردگي را در فرزندشان مي بينند ولي اين رفتارها را طبيعي مي دانند در صورتي كه مي توانند به آن ها توجه كنند و براي درمان آن به روانشناس و متخصص مراجعه نمايند.

در ادامه اين مقاله درباره علل، نشانه ها و راه هاي مقابله با افسردگي مطالبي را بيان مي كنيم و مراجعه به روانشناس براي درمان افسردگي بسيار موثر مي باشد.

نشانه هاي افسردگي در جوانان
زماني كه جوانان به افسردگي دچار مي شوند تا حدودي در شيوه زندگي آن ها تغييراتي به وجود مي آيد و آن ها از فعاليت هاي زندگي شان لذت نمي برند و اتفاقاتي كه در زندگي آن ها به وجود مي آيد يكنواخت و تكراري مي باشد،

در ادامه اين مقاله برخي از نشانه هايي كه افسردگي جوانان را نشان مي دهد را بيان مي كنيم.
تغييراتي در خلق و خو آن ها به وجود مي آيد و آن ها احساس دلمردگي و غمگيني و گناه مي كنند.
نسبت به آينده نا اميد هستند و به اتفاقات زندگي حس بي علاقگي دارند.
انگيزه و تلاش و پشتكار خود را از دست مي دهند و مانند گذشته مسئوليت پذير نمي باشند و كارها را نيمه تمام رها مي كنند.
كاهش ميل جنسي طبيعي يا ميل جنسي بيش از اندازه،زيرا برخي از افراد افسرده از رابطه جنسي شان لذت نمي برند و دوست دارند تعداد مقاربت ها را بيشتر كنند تا بتوانند لذت ببرند.
اشكالاتي در خوابشان به وجود مي آيد، درگير كابوسهاي مكرر شبانه مي شوند و سحرخيز هستند در حالي كه با كم خوابي مواجه هستند.
يكي از نشانه هاي افسردگي در جوانان نشخوار فكري و اشكال در تمركز آن ها مي باشد كه با استفاده از تكنيك هاي روانشناسي مي توانيد تا حدودي آن ها را از بين ببريد و بر روي نكات مثبت تمركز داشته باشيد.
يكي ديگر از نشانه هاي افسردگي پرخاشگري بي مورد مي باشد به طور معمول جواناني كه از افسردگي رنج مي برند رفتارهاي ضد اجتماعي دارند.
تمايلي به تعاملات اجتماعي ندارند و تنهايي را به حضور در جمع ترجيح مي دهند.
در صورتي كه اين نشانه ها را به مدت طولاني در خود و يا ديگران مشاهده كرديد بر روي زندگي اجتماعي و فردي شما تاثير خواهد گذاشت و به همين دليل توصيه مي شود به روانشناس مراجعه كنيد و از شيوه هاي درماني آن براي بهبود علائم افسردگي بهره بگيريد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-افسردگي در جوانان و آنچه جوان من را تا پاي مرگ برد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/12  ] [ ۰۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

تشخيص و دلايل افسردگي پس از زايمان و راهكارهاي مقابله با آن را مطالعه كنيد. زمان مطالعه ۶ دقيقه

ما معمولا افسردگي و غم را با اتفاقات و تجربيات تلخ همراه مي دانيم.

از دست دادن فرزند، طلاق و جدايي از همسر، خيانت، ورشكستگي مالي، شكست عشقي و اتفاقاتي از اين دست عناويني معمول و معقول براي رخ دادن افسردگي مي باشد.

اما افسردگي پس از زايمان! چيزي كه با معادلات ذهني ما جور در نمي آيد…

نه اشتباه نكنيد افسردگي پس از زايمان به دليل زايمان هاي تلخ يا در پي بچه دار شدن ناخواسته و اجباري يا حتي با خبرشدن از داشتن نوزادي ناقص و مشكل دار نمي باشد…

اتفاقي فرخنده با تولد نوزادي خواستني كه منجر به احساس ناخواستني و غم در دل مادر مي شود. احساسي كه مادر حتي از بيانش ممكن است احساس نگراني و عذاب وجدان بكند.

تفاوت احساس غم با افسردگي پس از زايمان ؟
درصد بالايي از زنان ( حدود ۸۰ درصد ) به دليل تغييرات هورموني بعد از زايمان دچار يك دوره خفيف و كوتاه مدت غم مي شوند كه به آن غمگيني پس از زايمان مي گويند.

از اين ميان تنها عده كمي (حدود ۱۰ درصد يعني تقريبا از هر ۱۰۰ زن ۱۰ نفر ) دچار اختلال افسردگي پس از زايمان مي شوند.

درواقع برخلاف غمگيني پس از زايمان كه خفيف اما شايع مي باشد، افسردگي پس از زايمان چندان شيوع بالايي ندارد.

تفاوت بين غم و اندوه شايع پس از زايمان با اختلال افسردگي پس از زايمان در شديد بودن نشانه ها و همچنين طولاني تر بودن اين دوره مي باشد.

در غمگيني پس از زايمان نشانه هاي غم و بي قراري يا گريه كردن با احساسات مثبت و شادمانه متداخل است و نشانه ها كه در خلال ۱۰ روز پس از زايمان رخ داده، معمولا خود به خود از بين مي روند.

در افسردگي پس از زايمان ، نشانه ها در خلال يك ماه پس از وضع حمل آغاز مي شود و حتي مي تواند تا ۶ ماه بعد نيز ظهورش به تعويق بيفتد.


افسردگي پدر و مادر و تاثير آن بر كودك
افسردگي پدر و مادر و تاثير آن بر كودك
0 ديدگاه/ژانويه 6, 2020
ادامه مطلب
نشانه هاي افسردگي پس از زايمان چيست؟
حس غمگيني، دلمردگي ، نااميدي
احساس گناه و سرزنش خود
حس بي ارزشي
گريه كردن بيش از حد
حس رنجيدگي و خشم و اضطراب
دشواري در خوابيدن و يا پرخوابي مفرط
بي علاقگي به داشتن رابطه جنسي
تغيير اشتها ( بيش از حد خوردن يا به اندازه كافي نخوردن )
حس رخوت، بي حالي، خستگي زياد
افكار منفي درمورد خود ، دنياي اطراف و ديگران و نيز آينده
انتقاد از خود: من مادر بدرد نخوري هستم و…
دلواپس بودن، مشكل در تصميم گيري و قدرت تمركز
اجتناب از روابط اجتماعي با ديگران و ميل به تنهايي
جر و بحث بيشتر با ديگران، به تعويق انداختن كارها…

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-افسردگي پس از زايمان يك اتفاقي شيرين اما احساسي تلخ!

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/2/10  ] [ ۰۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب